Til Venneforeningernes Bestyrelser og Medlemmer

Sæt X i kalenderen torsdag den 21. december 2017 kl. 14-17, hvor MUSEUM SALLING håber at se jer alle til festlig indvielse af den nye museumsbygning på Havnevej i Skive.

Ved samme lejlighed offentliggøres både navnet på museet på Havnevej og hvem der bliver ny chef for MUSEUM SALLING.

MUSEUM SALLING byder på en forfriskning.

Alle er velkomne!

Når vi kommer lidt tættere på datoen, vil I få nærmere information om arrangementet.

Museum Salling

GENERALFORSAMLING

AFLYSES i 2020.
Arrangementer er p.t. aflyst.
Lokalhistoriske emner i virtuel præsentation:

Årskort for medlemmer, der har betalt kontingent er udsendt ultimo maj 20.

Gæster IP 18.206.187.81