Siden sidste generalforsamling maj 2013 har der i støtteforeningen været afholdt 7 bestyrelsesmøder samt et fællesmøde med de øvrige venneforeninger under Muse®um.

Konstituering: Formand, næstformand, kasserer, referent, webmaster.

Arrangementer: 1. Grynderup Sø, 2. Salling Ungdomsskole, 3. præsentation af Muse®ums kulturhistoriske samling, 4. De 5 år, Resen Skole, 5. Fur Kirke, restaureringen af tårnet, 6. Grinderslev Kloster (28. maj). Kommende i efteråret: 1. Krabbesholm, Stubber Kloster. Vedtægtsændring, navneskifte: foranlediget af navneskiftet til Muse®um og Krydsfelt Skive.

Venneforeningsmødet 22.06.13. Utilfredshed med (den manglende) kommunikation og indflydelse venneforeninger og museum imellem. Museumsklub, hvem skal repræsentere hvem?

Hjemmeside: Foreningen, museerne, Limfjordslandets historie, integreret med de kulturhistoriske museers samlinger.

Gl. Skivehus: Er uløseligt forbundet med Skives historie, Kong Valdemars Jordebog 1231, kongelev, borgkøkkenet fra 1300-tallet, købstadsprivilegier bekræftes i 1326. Hed oprindeligt Skiuegarthæ / Skivegård indtil velsagtens o. 1400 (Nygaards sedler, 1407-1516) Krongods indtil 1661.

Garizim:

Årskort for medlemmer, der har betalt kontingent er udsendt ultimo maj 21.

Generalforsamling i SKM

23. august 2021
Skive Museum, Havnevej 14
Sammus er danske museumsforeninger - aktuelt 61 tilsluttede foreninger - som har et samlet medlemstal på ca. 52.000. Skive Kulturhistoriske Museumsforening (SKM) er medlem og modtager herfra nyhedsbreve, som vi hermed gør tilgængelige for vore medlemmer og gæster på foreningens hjemmeside. Ind imellem kommer nyhedsbrevene lidt forsinket på hjemmesiden, så lægger vi dem her.
GENERALFORSAMLING Er aflyst 2020.