GENERALFORSAMLING
AFLYSES i 2020.

Årskort for medlemmer, der har betalt kontingent er udsendt ultimo maj 20.

Bodil Emtkjærs artikler om forsvundne og bevarede bevaringsværdige bygninger i Skive by, Skive Folkeblad 01. - 02. august 2014.
Den første del af artiklerne præsenteres som billedfiler. Herefter kommer der eksterne kald til pdf-filer. Billedfilerne kan være (er) vanskeligt læselige, derfor kan man med et museklik på hver af de to billeder få forstørrede og læselige billeder.

Gæster IP 3.236.108.61