Kærgårdsholm i Håsum sogn blev samlet og fik nye bygninger under Niels de Linde efter overtagelsen i 1706. På dette tidspunkt hørte der til gården ca. 350 tdr. htk. bondejord og en hovedgårdstakst på ca. 44 tdr. htk.

Niels de Lindes noget slet begavede søn måtte se sin borgerlige ægteviv gøre ham til hanrej med forvalteren - som få år senere blev adlet under navnet Lindenpalm. Han oprettede sammen med Maren Loss, de Lindes borgerlige hustru, et hospital i Håsum.

I 1880'erne blev de Lindes bygninger nedrevet, og et nyt - ikke prangende - byggeri blev anlagt sydvest for den tidligere hovedgård.

Indkaldelse til generalforsamling

den 30. marts 2020 kl. 19.00