Skive Kulturhistoriske Museumsforening afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 18. april kl. 19.00 på Skive Bibliotek.

Dagsorden i henhold til vedtægterne.

I forbindelse med mødet giver Inge Kristensen en orientering om flytningen til Rønbjerg, Kulturarvstyrelsens evaluering og renoveringen på Havnevej.

Referat af generalforsamling 2017

Der indkaldes til generalforsamling i Skive Kulturhistoriske Museumsforening med dagsorden ifølge vedtægterne.
Generalforsamlingen
afholdes på
Skive Musikskole, Asylgade 5, tirsdag den 24. maj 2022 klokken 19.00.
Se yderligere om årets Generalforsamling.
aflyst 2020.
Sammus er danske museumsforeninger - aktuelt 61 tilsluttede foreninger - som har et samlet medlemstal på ca. 52.000. Skive Kulturhistoriske Museumsforening (SKM) er medlem og modtager herfra nyhedsbreve, som vi hermed gør tilgængelige for vore medlemmer og gæster på foreningens hjemmeside. Ind imellem kommer nyhedsbrevene lidt forsinket på hjemmesiden, så lægger vi dem her. Nyhedsbrev72, 2021.

Gæster IP 3.236.234.223